Att tänka på

Fördelarna med loftsängar är väldigt många. De är t.ex. den ultimata lösningen för alla små sovrum där man annars har svårt att få in allt man behöver, eftersom de gör det möjligt att använda ytan under sängen till annat om man vill det. Trots de många fördelarna finns det dock vissa saker man bör tänka på när man ska köpa en loftsäng, för att man ska bli så nöjd som möjligt med det val man gör. Här kommer en lista på de saker du bör ha i åtanke:

Fundera igenom vad som kommer att stå under loftsängen
Detta påverkar nämligen vilka mått på själva sängen som funkar bäst. Är tanken att det ska stå en soffa där, eller är det ett skrivbord som är tänkt? Oavsett hur tankarna går är det bäst att ha allt detta klart för sig, istället för att chansa allt för mycket gällande mått och liknande, då kan det nämligen bli riktigt fel.

SE HELA SORTIMENTET AV LOFTSÄNGAR – KLICKA HÄR!

Fundera på vem det är som kommer att sova i sängen
Är det t.ex. ett barn, finns det väldigt roliga loftsängar att köpa numera, som t.ex. kan vara utformade som ett slott, en borg eller någon annan trevlig sak som tilltalar barn. Dessa loftsängar kan då även fungera som lekplatser istället för bara sängar.

Snygg loftsäng

Tänk dock även på att barn som är yngre än 3 till 4 år helst inte ska sova i loftsängar, då detta kan innebära vissa risker. Vi rekommenderar därför att du endast köper en loftsäng till barn om du har ett större barn än så.

Titta på alla säkerhetsaspekter
Eftersom loftsängar är så höga finns det ju en risk med dem, om det skulle vara så att de inte är helt säkra. Titta därför noga på alla säkerhetsmärkningar, monteringsanvisningar och så vidare, för att säkerställa att sängen är helt och hållet säker.

Titta på stilen på loftsängen
Mest nöjd blir man nämligen med sin loftsäng om den är i harmoni med den övriga inredningen i rummet där den ställs. Ta därför en titt inte bara på stilen på sängen det gäller, utan även på rummet där du vill ställa sängen.


1000länkar.com - gratis länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & bloggSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog